Welk topprogramma past bij jou?

De lesroosters staan vast: Nederlands, wiskunde, biologie enzovoort. Toch krijg je op het Moller in de onderbouw de gelegenheid om zelf een keuze te maken voor 1 vak, gedurende een heel schooljaar: de topprogramma’s. Je werkt samen met leerlingen uit andere brugklassen aan uitdagende opdrachten en projecten. Het is geen examenvak, maar je leert belangrijke en leuke dingen op een andere manier en ontdekt misschien verborgen talenten van jezelf én klasgenoten. Welk topprogramma kies jij?

Sport

Boogschieten en boksen, zomaar twee voorbeelden van sporten die niet in de ‘gewone’ gymlessen aan bod komen, maar wel bij het topprogramma Sport. Maak kennis met bijzondere sporten, word behendiger bij sporten die je al denkt te kennen en ga op locaties buiten de school aan de slag. Houd je van bewegen, organiseren en een sportieve uitdaging? Trek een sprintje naar het topprogramma Sport!

ELOS

Ga jij wel eens over grenzen heen? Landsgrenzen, bedoelen we natuurlijk! Wil je meer weten over Europese landen, talen en culturen, over geschiedenis én actualiteit? Dan is het topprogramma GCS (voorheen Europees Leerroute) vast iets voor jou. Uiteraard horen hier reizen naar het buitenland en bezoeken aan Europese scholen bij. Ben je onderzoekend, nieuwsgierig en durf jij verder te kijken dan je vertrouwde omgeving? Verleg je grenzen en kies voor GCS!

Media, Design en Marketing

Voel jij je soms geremd in je creativiteit? Zegt iemand wel eens tegen je dat je ideeën onmogelijk zijn? Bij MDM ga je werken aan een eigen ontwerp, het bouwen van een maquette of prototype van je product en je denkt na over een pakkend logo en de manier waarop je jouw creatie het beste kunt promoten. Ben je creatief, ondernemend, heb je (een beetje) technisch en ruimtelijk inzicht en kun je goed samenwerken? Laat ons dan versteld staan, bij topprogramma MDM!

Discovery

Binnen een klein klaslokaal valt een grote wereld te ontdekken. Ga op ontdekkingstocht door de wereld van wetenschap en techniek, ontrafel de geheimen van het heelal en verwonder je over de moderne technische mogelijkheden. Virtual reality, robotica, programmeren, klinkt dat interessant? Ben je een creatieve denker en kun jij je helemaal verliezen in nieuwe dingen ontdekken en onderzoeken? Come on, explore, enjoy and Discover(y)!

Open Dag